A boso kétszeres tesztgyőztes vérnyomásmérője

Továbbra is megerősíti a helyét a vérnyomásmérés szakterületén

Boso medicus familyA Stiftung Warentest 10 csuklóra és 5 felsőkarra rögzíthető készüléket tesztelt, az eredményt a 2008/01-es kiadvány hozta nyilvánosságra.

A teszteredmény magáért beszél: boso a tesztgyőztes, a legjobb mérési pontossággal és megbízhatóságával tűnik ki.

Mégpedig duplán: a csuklón és a felsőkaron is a boso kapta a legjobb osztályzatot és a teljes irányvonalra meggyőzően hatott.

Ez az eredmény nagy fontosságú mérési technológiáról tanúskodik a boso márka összes vérnyomásmérőjét illetően, mivel csak magas minőséggel és pontossággal garantálható az egészség biztonságos ellátása.

A páciensek által használt készülékek eredménye nagy bizonyossággal arra vezethető vissza, hogy a boso nem csak az önállóan mérhető vérnyomás területén tevékeny, hanem évtizedek óta vezető márka a kórházakban és az orvosi praxisokban is.

Boso - biztos partner az Ön vérnyomásmérésében - a Stiftung Warentest által igazolva.

További készülékek azonos mérési technológiával:

  • boso-medicus control
  • boso-medicus uno
  • A németek 96%-a ismeri a független Fogyasztóvédelmi Szervet, a Stiftung Warentest-et. Egyharmada ebből a nagyobb vásárlási döntéseknél a saját teszteredményében bízik.

    1964 óta a Stiftung Warentest árukra és szolgáltatásokra is állított fel vizsgálóállomást. A termékeket névtelenül vásárolják a kereskedelemben és a szolgáltatásokat is rejtetten veszik igénybe. Ez garantálja a semleges mérési eredményt, amiben a fogyasztók megbízhatnak.

    A minőség jó megítélése a fogyasztónak jó érzést ad.