Adatvédelmi Nyilatkozat

A Premium Kft. feliratkozója hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott adatokat a cég nyilvántartsa és kezelje. Az adatokat kizárólag saját felhasználásra gyűjtjük, azokat harmadik személynek nem adjuk át, kivéve kapcsolt vállalkozások.

A regisztráló hozzájárul adatai (telefonszám, e-mail cím, név, cégnév, cím) mobil és helyi eszközökön való tárolásához, illetve telefonos alkalmazásokon való feldolgozásához (Viber, WhatsApp).

A feliratkozó, adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Premium Kft. a számára reklámcélú anyagokat továbbítson, hírlevél formájában, az általa megadott e-mail címre, illetve hozzájárul ahhoz, hogy telefonon ajánlatokkal megkeressük.

Amennyiben a feliratkozó nem kíván további leveleket kapni, bármikor leiratkozhat a hírlevélről. A leiratkozást a hírlevél láblécében lévő Leiratkozás a hírlevélről linkre kattintva teheti meg.

A feliratkozással a feliratkozó kijelenti, hogy az adatvédelmi nyilatkozat pontjait tudomásul vette, megértette és azokat magára nézve érvényesnek tekinti.

Ha az adataival kapcsolatban kérdése van, hívja központi telefonszámunkat: 0630/2292196.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-70322/2013