Adatvédelmi Nyilatkozat

Ez a weboldal az Premium Health Concepts Kft. kereskedelmi honlapja. A Premium Health Concepts Kft. köteles védeni az Ön bizalmas információit és az Öntől kapott személyes információkat biztonságosan kezelni.

Az Ön személyes adatait a Magyarországon érvényben levő adatvédelemre vonatkozó törvények és utasítások szigorú betartásával tartjuk nyilván.

A www.boso.co.hu honlapjának látogatása során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, képernyő felbontását naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai kimutatásokhoz, valamint a honlap fejlesztéséhez tároljuk és dolgozzuk fel.

Bizonyos szolgáltatásokhoz, mint például regisztrációhoz, weben keresztül történő megrendeléshez, hírlevelekre való feliratkozáshoz, szükséges lehet az Ön egyéb adatainak megismerése is, például az Ön e-mail címe, neve, telefonszáma, számlázási és szállítási adatai. Ezeket az adatokat Ön nem köteles weboldalunkon megadni, azonban az adott szolgáltatást csak a kért adatok egy részének vagy teljes egészének a megadása után veheti igénybe. Utóbbi esetben az adatokat adatbázisban tároljuk, és statisztikai vagy értékesítés-támogatási céllal használjuk

fel. Az adatokat harmadik fél részére kizárólag a célhoz (például rendelés teljesítése Posta igénybevételével) kötött mértékben adjuk ki, ám ilyen esetben a harmadik féltől legalább a jelen Adatkezelési Nyilatkozatban meghatározott szigorúságot követeljük meg.

Az Ön adatait szigorú adatbiztonsági eljárást és szervezeti megoldást követve tároljuk annakérdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.