Általános szerződési feltételek

1. A szerződés megkötésével, illetve az internetes megrendeléssel a vevő tudomásul veszi, hogy az Általános szerződési feltételeink a szerződés elválaszthatatlan részét képezik.

2. A szerződés csak akkor lép érvénybe, ha arról emailben küldtünk visszaigazolást.

3. A vevő 14 napig jogosult indoklás nélkül visszalépni a szerződéstől.

4. Jogunkban áll részszámlát kiállítani, amennyiben a teljesítés részben megtörtént.

5. A vevőnek az általa felbontott termékeket akkor is teljes egészében ki kell fizetnie, ha azokat visszaküldi. Amennyiben a vevő visszaküldi a terméket, minden költséget, a csomagolási és a feladási költségeket is beleértve, minden esetben teljes egészében neki kell viselnie.

6. A vevő választhatja az utánvétes fizetést, illetve átutalás esetén köteles minden terméket előre kifizetni.

7. A termék teljes kifizetéséig a tulajdonunkban marad.

8. Ha a vevő utólagosan visszavonja a fizetést és részünkről felszólítással kell élni, felszólításonként 1.000 forint díjat számítunk fel.

9. A csomagolási és feladási költségeket 10.000 ft-os rendelés felett – a visszaküldés kivételével – mi viseljük.

10. A szolgáltatásunk és az ellenszolgáltatás teljesítési helye: 9400 Sopron, Verő J. u. 1.

11. Ha szállítási késedelembe esnénk, a vevőnek joga van a vásárlástól írásban visszalépni, de kizárólag a feladás napjáig.

Fizetési feltételek

A webáruházunkban feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, tartalmazzák a mindenkor aktuális Általános Forgalmi Adót.

Fizetési módok:

Fizetés készpénzzel: amennyiben a Vevő a webshopon megrendelt árut személyesen kívánja átvenni, lehetősége van a megrendelését az irodában készpénzzel kifizetni.

Fizetés utánvéttel: amennyiben a webáruházban megrendelt termék(ek) futárszolgálattal kerül(nek) kiszállításra, a Vevő a megrendelés végösszegét a csomag átvételekor a futárnak adja át készpénzben. 2016. április 15-től pedig már van lehetőség a futárnál a bankkártyás fizetésre is. Ezt kérjük megrendeléskor megjegyzésben jelezze felénk.

Fizetés előre utalással: amennyiben a Vevő a megrendelés összegét átutalással kívánja rendezni, úgy az alábbi számlaszámra előre utalással teljesítheti azt. A megrendelést az összeg beérkezése után küldjük ki a futárral.

Az átutalással történő fizetés adatai:

- Kedvezményezett: Premium Health Concepts Kft.

- Számlaszám: 17600169-00255640-00200004

- Számlavezető Bank: Sopron Bank

Szállítási feltételek

A webshop Magyarország egész területéről fogad megrendeléseket és teljesít kiszállításokat. A kiszállítás díjai:

Bruttó 10.000 Ft felett díjmentes

Bruttó 10.000 Ft alatti vásárlás esetén 1500 Ft

A webáruház valamennyi terméke esetén a szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától számított 3-7 munkanap. Amennyiben rajtunk kívülálló okok miatt (nagykereskedelmi készlethiány) nem tudjuk tartani a fenti határidőt, erről email-en vagy telefonon értesítjük a Vevőt.

A telefonszám megadása fontos a csomag kiszállításának zökkenőmentes teljesítéséhez. A kiszállítás időpontjáról a megbízott futárszolgálat egyeztet a Vevővel.