Boso ABI System 100 - boka-kar-index mérő

Boso ABI-System 100
Boso ABI-System 100

A Magyar Hypertonia Társaság ajánlásával

A boso ABI-rendszer lehetővé teszi a szisztolés vérnyomásmérést mind a négy végtagon egyidejűleg, amelyet az orvos és az asszisztens is el tud végezni. A felpumpálás által az egyéni mérési idő ingadozása szabályozott, a leengedő gyorsasága pedig minimálisra csökkent.

A boso-ABI-100 rendszer megújult eljárása lehetővé teszi az ABI fejlesztését és az orvosi gyakorlatban való széleskörű bevezetését, mivel a vizsgálat különösebb előkészület nélkül csak néhány percet vesz igénybe. Az orvos és a páciens is profitál ebből a teljesítményspektrumból, mivel így pontos diagnózis, korai és célzott kezelés érhető el.

A négy végtagon végzett egyidejű méréssel a boka-kar-index kalkulációja az új boso-ABI-100 rendszerrel nagyon pontos és megbízható. Az eddigi ultrahangos doppler-es megoldásnál mindig hátrányként lépett fel, hogy a mérések egymás után következtek és így a vérnyomás ingadozás következtében a mérés hibás volt. Ezen kívül az eddigi doppler szondás eljárás nagy ügyességet és tapasztalatot igényelt, ami miatt a vizsgálatot legtöbbször kizárólag az orvos tudta elvégezni.

 A mérés után az értékek egy usb csatlakozón keresztül továbbítódnak a számítógépre, ahol a kiértékelő szoftver automatikusan kikalkulálja az ABI-t. Ehhez tartalmaznia kell a boso-ABI-szoftvernek egy adatbankot a páciensek kezelésére, az értékek grafikus ábrázolási lehetőséget és egy GDT-portot a számítógépre való adatátvitelhez.

Az ár tartalmaz 2 db mandzsettát karra, 2 db mandzsettát lábra, a szoftvert, adaptert, PC adatkábelt, magyar nyelvű használati utasítást, és a kiszállítási díjat is futárral.

A telepítés és betanítás költsége összesen bruttó 129.900 Ft.

A garancia nem kopó részekre: 24 hónap.

VTSZ szám: 9018 orvosi műszer.

Részletfizetés lehetséges, keressen minket az office@premiumhealth.hu email címen vagy a 0630/229-2196 telefonszámon!

A fizetés csak előre utalással lehetséges.

A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFÁT tartalmazzák.

Brosúra


TOVÁBB A WEBÁRUHÁZBA

 

TARGET="_self">Videó