Boso ABI-100 system

Nagy lépés a szívinfarktus és a stroke elleni harcban: boso - ABI-100 boka-kar index mérő műszer

A Magyar Hypertonia Társaság ajánlásával

Szenteljen nagyobb figyelmet pácienseinek, ismerje fel időben a félelmetes kórt! Egyedül Magyarországon a Premium Health Concepts Kft-nél vásárolható a boso ABI-100 rendszer.

A perifériás artériás elzáródás gyakran a kardiovaszkuláris esetek első lépcsőfokának drámai következménye. A rizikófaktor csoportoknál gyakran későn (dohányosok, cukorbetegek és az idős emberek) diagnosztizálják a perifériás artériás elzáródás betegséget.

Nagy segítség lehet a boso ABI-100-as készülékkel végzett egyszerű rutinvizsgálat.

A bokakar-indexszel (ABI) a perifériás artériás elzáródást nagy valószínűséggel korán fel lehet ismerni. A boso ABI-100 rendszer gyorsan, pontosan és megbízhatóan értékeli ki ezeket a döntő fontosságú adatokat - Doppler nélkül.

Az egyszerű kezelés lehetővé teszi a készülék nagyon széles felhasználását a vizsgálatok során. Ezáltal lehetővé válik a betegség korai felismerése - még akkor is, amikor a páciensnek nincsenek panaszai. Ezáltal nyitva van az út akkor is, amikor a betegség még csak a korai stádiumában van.

Az ABI vizsgálat nem hiányozhat az egészségügyi ellenőrzésből.

A boso ABI rendszer egy mérföldkő az egészségvédelem rendszerében.

Több információ

A boso ABI-rendszer lehetővé teszi az egyidejű mérést, a szisztolés vérnyomásmérést mind a négy végtagon, melyet az orvos vagy az asszisztens hajthat végre. Az egyéni mérőidő ingadozása minimálisra csökken az intelligens felpumpáló rendszer és a leengedő gyorsaság által. Az orvos és a páciens ebből a teljesítményspektrumból precíz diagnózist, korai és jól célzott kezelést tesz lehetővé.

A négy végtagon végzett egyidejű mérés által a boka-kar index területén a mérés az új boso ABI-100 rendszerrel sokkal precízebb és megbízhatóbb. Az eddigi ultrahangos módszerrel mindig hátrányként lépett fel, hogy a mérés egymás után történt, és így a vérnyomás ingadozás valótlan eredményt hozott. Ezen kívül az eddigi Doppler-szondás eljárás nagyon nagy ügyességet és tapasztalatot igényelt, ami miatt a vizsgálatot legtöbbször kizárólag az orvos tudta csak elvégezni. A boso ABI-rendszert az asszisztens is önállóan tudja kezelni.

A mérés után az értékek egy USB porton keresztül a számítógépre továbbítódnak, ahol a szoftver automatikusan kiszámolja az ABI-t. Ehhez tartalmaznia kell a boso szoftvernek egy adatbankot, ami a pácienseket kezeli, grafikusan ábrázolja a mérési értékeket és egy GDT portot a számítógépre való adatátvitelhez.

/pagedata/galery/1/mini/abi-100-2.jpg

A boso ABI-100 boka-kar-index mérő műszer online megrendelhető, opcionálisan pulzushullám sebesség mérés funkcióval is!

Részletfizetés is lehetséges, keressen minket az office@premiumhealth.hu email címen vagy a 0620/229-2196-os telefonszámon!

Boso ABI boka-kar-index mérő

Brosúra